Személyre szóló ajándék ötletek

Te szereted a meglepetéseket? A személyre szóló ajándékokat?

Van egy olyan mondás, csak azt tedd másokkal, amit szeretnél, hogy Veled is megtegyenek. 

Gondolj bele, milyen érzés az, amikor valami nagyon ötleteset szeretnél - párodnak, apukádnak, anyukádnak, testvérednek, szeretteidnek... Gondolkodsz a dolgon, és nem jut eszedbe semmi... Hiszen mindene megvan, ami a mindennapi élethez kell...

Egy apró ajándék viszont életbevágó, hiszen közeledik az ünnep, a nagy nap és üres kézzel nem szeretnél érkezni, hiszen közel áll hozzád szeretted... 

Gondolkodsz az ajándék lehetőségeken: csoki, virág, bor.... ezek a jól bevált ajándék ötletek, amik eddig mindig jól jöttek. De mégis Te többre vágysz, hiszen egy kreatív ember vagy, aki minősíti magát, amikor átad egy ajándékot.

 

 

És ekkor eszedbe jut: személyre szóló ajándék ötletek? Miért is ne, de mi legyen az? Egy unalmas póló, ami csak kutyát sétáltatni jó? Vagy egy viccesnek gondolt, teljesen használhatatlan kütyü, ami úgyis bekerül a fiók aljába?

Személyre szóló ajándék ötletek akkor brutálisan ütősek, ha praktikusak is. Ha ilyet keresel tökéletes helyen jársz.

Nézzük csak:

Személyre szóló pendrive - hihetetlen, de ez valóban egy pendrive, amit nap mint nap használsz, esetleg kaptál már reklámajándékként cégektől. Nade egy olyan személyre szóló pendrive, amit direkt a Te kérésedre gyártunk? Igen, lehetésges.

egyedi fa pendrive

Személyre szóló power bank - gondolom neked is van 1-2 bevált darab, ami mindig kéznél van, amikor utazol, túrázol, nincs a közelben konnektor. Nade mindez a Te személyes üzeneteddel? - Igen, tervezd meg sajátod!

 

power bankos mappa

Személyre szóló hangszórók - gondolom a termék maga ismert, hiszen okos eszközeid révén biztosan használtál már bluetooth hangszórót. Gondoltál már rá, hogy mennyivel ütősebb megjelenést adna, ha mindez a szeretted nevével feliratozva adnád át.

 

Személyre szóló ajándék ötleteinket tekintsd meg weboldalunkon, tervezd meg saját szájízed szerint.

És fogadd a kitörő örömöt, amikor nyakadba ugrik, mert annyira tetszik Neki az egyediséged. Hogy gondolsz Rá..., hogy nem ragadtál le a sablonos és unalmas mellett...

Rendeld meg még ma és készletről 3 nap alatt szállítjuk.