SMARTTECH iratmappa bemutatása

Hamarosan itt az iskolakezdés és már mindenki lázasan készülődik, hogy beszerezze a leghasznosabb és legpraktikusabb termékeket az iskola padba. Az AjándékGuru csapata ebben szeretne segíteni.

Back to school sorozatunkban három héten keresztül mutatjuk be azokat a termékeket, amelyek elengedhetetlenek, ha iskolakezdésről van szó. 

Az iratmappa, amelyre mindenkinek szüksége van!

Az egyik legnépszerűbb termékünk a Smarttech iratmappa, amelynek nem csak az irodában vehetik hasznát az emberek. Praktikus kialakítása és funkciói végett szinte mindenki megtalálhatja a számára ideális felhasználási területet ennek az iratmappának. 

mappa

A mappa tartalmaz egy 4000 mAh kapacitású külső akkumulátort a készülékek feltöltéséhez. Ezen kívül rendelkezik egy beépített C típusú mikro USB csatlakozóval is. A termékhez tartozik a benne található 20 db jegyzetlap és számtalan belső zseb a különböző apróságok számára. 

Smarttech iratmappa

A mappa felhasználási lehetősége végtelen. Kiváló ajándék tanárok számára, középiskolás és egyetemista diákoknak és irodai dolgozóknak is egyaránt. Ezen kívül az iratmappa kérhető saját felirattal, névvel ellátva is. Tervezd meg és rendeld meg oldalunkon keresztül, hogy minél előbb a kezedben lehessen ez a remek  és sokoldalú termék.