OKOSESZKÖZÖK NAPJAINKBAN

A mai világban megkerülhetetlen, nehéz a mindennapi létezés az okoseszközök nélkül. Mindent gépiesítünk, az életünk minden területén segítő társaink a szórakozásban, a kapcsolattartásban, a tudakozódásban, a tanulásban és még ki tudja miben. Elérhető pillanatok alatt a világ túlfelén élő ember, megnézhetjük Afrikai tájait is, legyen tőlünk bármilyen messze is, rögtön tudakozódhatunk valami olyan dologról is, ami miatt korábban éveket ülhettünk volna egy levéltárban. Most szinte minden könnyedén megtudható, elérhető azonnal. Viszont ennek ára is van. Ha ledobnának egy erdőben mindenféle ketyere nélkül, nem biztos, hogy eléggé működne a túlélőösztönünk. Ha egész napra csendre, magányra, teljes offline üzemmódra kárhoztatnának, egyszerűen nem tudnánk mit kezdeni magunkkal. Teljes mértékben függünk az eszközeinktől, hiányuk fájó pont. Beleivódik az életünkbe, elengedhetetlen részünké válik. Már minden okos, a telefonunk, az óránk, a TV-k...
 
 
Ijesztő gyorsasággal hódít teret. 
Emlékeztek Knight Rider okosórájára, melyben a kocsijával beszélget? Mekkora ámulattal néztem a sorozatot akkoriban 
A világhírű "okosóra" ami meghaladta a kor technológiáját:) 
 
El sem tudtam képzelni, hogy napjainkban elérhető technológia lesz vagy hogy telefonon nem csak beszélgethetek valakivel a Föld másik felén, hanem láthatom is. Egy órával meg tudom nézni, merre van a gyermekem, nincs-e bajban. Ma pedig teljesen természetesek ezek az eszközök. Egy telefonnal videózunk, beszélünk, fényképezünk, interneten szörfölünk,és mindent IS csinálunk már.
 
Furcsa is lenne nélkülük az élet mondhatni nemigaz?! :)
 
HÁT DE!
 
Éppen ezért nemtudunk mit csinálni csakis kizárólag olyan lehetőségekkel élni velük kapcsolatban, amiknek alkalmazásával megkönnyíthetjük a mindennapjainkat.
    Ha csak egyszerű „smartlife” dolgokat nézünk akkor ilyenek például a vezeték nélküli töltők,a vezeték nélküli power bankok (netán mindez egy noteszbe beleépítve) is. De akár egy vezeték nélküli fülhallgató vagy hangszóró is ilyen és jelentősen megkönnyíti a midnennapjaink még ha észre sem vesszük ezt tudatosan. 
    Érdemes ellátogatni webshopunkba ugyanis rengeteg ilyen hasznos dologgal tudja támogatni a mindennapokat akár egyedileg logózva is!
    Katt a linkre!>>>>> PendriveGuru.hu  vagy okos-ajandek-otletek.hu