Ne csak pénzt ajándékozz, hanem emléket is!

Álltál már tanácstalanul milyen ajándékkal kedveskedj szerettednek születésnapjára, névnapjára, vagy nagyobb ünnepekkor, mint karácsony, húsvét?

egyedi kártya pendrive fotónyomattalNagy kihívás ez: mi az ami biztos tetszene neki, használja is, nincs még neki ilyen ajándéka, és talán ne is kerüljön túl sokba.       A tökéletes ajándékot megtalálni nehéz - a tökéletes egyedi ajándékot megtalálni még nehezebb.

Voltál már úgy, hogy végre megtaláltad a megfelelő, szuper egyedi ajándékot, megvetted és utána pedig alig vártad már, hogy eljöjjön a nagy nap, végre átadhasd azt és lásd a szeretted arcán az örömet, meglepetést és, valljuk be -  az elismerést is - hogy de szuper, de jól kitaláltad, de nagy boldogságot okoztál.

Segítünk, mi az amivel tuti nem lőhetsz mellé: azok az olyan praktikus, használható ajándékok, melyből egy sosem elég. Ilyen például egy pendrive, hiszen abból mindig lehet több - egy az autóba, egy a kulcscsomóra, egy az irodába, egy a táskába....

Egyedi neves fa pendrive elegáns díszdobozbanIlyenek továbbá az úgy nevezett OKOS ajándékok, melyek attól praktikusak, hogy okostelefonunk nélkülözhetetlen kiegészítő eszközei. Telefonja mindenkinek van, ugye? Egyedi telefontokja vajon van-e hozzá? Egyedi fotós power bankja vajon van-e neki? Saját feliratos bluetooth hangszórója van-e már? Apró ajándékok, melyek kényelmesebbé teszik a minden napot, hiszen, ki ne örülne, ha épp lemerül a telefon, kéznél van egy power bank. Vagy épp milyen jól jön, ha egy telefonkitámasztóval megtámaszthatja okostelefonját videó nézés közben.

Fokozhatod az ajándék élményét egy nagyon fontos tényezővel. Ugye tudod, hogyOkos ajándék ötletek mindenki számára a saját neve a legszebb szó a világon: Egy olyan szó, melyet már messziről meghallasz, felkapod rá a fejed, még ha nem is neked szól. Használd fel ezt a tudást, és írasd rá a praktikus ajándékra a szeretted nevét!

És láss csodát, már össze is állt egy nagyon ütős és felejthetetlen ajándék.

Nem volt nehéz ugye?

Amiben még további segítséget kapsz tőlünk: nem kell sorban állnod egy pultnál, és tanácstalanul álldogálni a sorok között. Tervezd meg az egyedi ajándékot praktikus tervezőfelületünkön: Írd rá szeretted nevét, vagy válassz az előre elkészített sablonok közül és már úton is rendelésed.

Egyedi rendelésed hihetetlen gyorsan kézhez kapod - már 3 napon belül szállítjuk. Ha felhívsz és külön kéred, akkor korábban is.

Ne habozz, hanem ragadd meg ezt az egyszerű, gyors és okos lehetőséget. Rendeld meg egyedi fotós pendrive-od, egyedi feliratos power bankod, vagy saját bluetooth hangszóród itt. Nem fogsz csalódni!