Mitől lesz kreatív egy ajándék?

Mégis hogyan legyünk kreatívak? Manapság ez az egyik legnehezebb kérdés. Mindenki szereti a kreatív ajándékokat, de sokszor nagy fejtörést okoznak. Mégis mitől kreatív egy ajándék? Mitől emelkedik ki a többi közül? Soron következő blogunkban erre keressük a választ. 

Kerüljük a sablont

Fontos, hogy amikor ajándékot választunk valaki számára akkor igyekezzünk kerülni a sablonos dolgokat. Senki sem szereti megkapni a 100. csokit a sarki kisboltból. Ahhoz, hogy elkerüljük az unalmas ajándékokat fontos, hogy jól ismerjük azt akit ajándékozunk, hogy tudjuk mire vágyik igazán. 

hűtőmágnes

Nem mindig a legdrágább a legjobb

A kreatív ajándékoknál nem számít az ár. Egy olcsó kis apróság is lehet ugyanolyan jó meglepetés, mint egy drága tárgy. A kreatív dolgoknál sosem az számít, hogy mennyit költünk rá, csak az, hogy mennyi időt szánunk az ajándék kiválasztására, átgondolására. 

Szívvel lélekkel add

Ez nem csak a kreatív ajándékokra igaz, hanem mindenre. Minden ajándéknak csak növeli az értékét az, ha tényleg szívből adjuk oda. Ha egy ajándékba beletesszük egy kicsit önmagunkat is és látszik rajta, hogy örömmel adjuk, akkor az mindennél többet ér majd annak akiknek adjuk. 

ajándékozás

Ajándékozz egyedit

Tervezd meg te magad az ajándékot vagy tedd egyedivé. Egy kreatív ajándék mindig attól jó, ha egyedi. Dobd fel egy közös képpel, egy emlékezetes mondattal és garantáltan kreatív lesz az ajándékod. Minden unalmas és hétköznapi tárgyból csinálhatsz kreatívat, ha egyedivé teszed pár aprósággal. 

Adj megismételhetetlent

Egy kreatív ajándék egyszeri és megismételhetetlen. Ha megtalálod a megfelelő ajándékot akkor biztos lehetsz benne, hogy akár életre szóló élmény is lehet annak, akit ajándékozol. A tökéletes ajándék több összetevős, de  a legfontosabb, hogy olyat adj ami illik az ajándékozotthoz. 

kristály kép

Összegzés

A kreatív ajándék titka az, hogy mindig igyekezz annak az ízlésére szabni akinek adni szeretnéd. Használj fel egy közös emléket, egy különleges mondatot és tedd velük egyedivé az ajándékot. Szóljon arról az ajándék akinek adod, hogy biztosan érezze, ez csak az övé és csak neki készült. 

Ha pedig elakadnál és nem tudod mit ajándékozz akkor nézz körül nálunk és biztosan megtalálod bárki számára a megfelelő meglepetést.