Közeleg az Anyák Napja!- Íme a legjobb ajándék ötletek

Már csak pár hét és itt az anyák napja. Ilyenkor mindenki azon gondolkodik mit is adhatna szeretett édesanyjának, nagymamájának ajándékba. Ha ti is unjátok már, hogy folyton virágot adtok ajándékba, akkor van egy jó hírünk, az AjándékGuru csapatának mindig egy jó ötlete minden alkalomra. Lássuk is mit ajánlunk mi a klasszikus virág mellé anyák napjára. 

Különleges toll

Ajándékozz szeretteidnek valami igazán egyedit, aminek biztosan örülni fognak. Lehet az akár egy toll, de nem akármilyen, hanem egy különleges 2in1 toll amelynek a belsejében egy pendrive található. Bónuszként ez a toll feliratozható, így még személyesebbé tehető az ajándék. Egy ilyen praktikus és egyedi ajándékkal nem lőhet mellé az ember. 

toll pendrive

Vászonkép

Ajándékozz egyedi emléket anyák napja alkalmával is. A vászonkép minden alkalomra tökéletes ajándék lehet. Válassz egy emlékezetes közös képet és lepd meg vele a szívednek kedves hölgyet. Egy ilyen nem mindennapi ajándéknak biztosan örülni fognak majd. Hiszen ki ne szeretne örök emléket kapni ajándékba? 

vászonkép

Anyák napi kártya pendrive 

A kártya pendrive mindig jó ajándék mert nem csak praktikusak, de bármilyen fotóval, felirattal kérhetők. Ezek az ajándékok akkor is megmaradnak majd kedves emléknek amikor a virágcsokor már elhervadt. Ajándékozz olyat amit a hétköznapok során is használhatnak majd, így biztosan még jobban örülnek  az ajándéknak. 

kártya pendrive

Exkluzív toll 

Mindig jó döntés lehet ajándékok terén egy különleges és kifinomult toll a hozzá illő díszdobozban. Ezek a tollak bárkit lenyűgöznek, hiszen nem csak elegánsak, de ízlésesek is Bónusz, hogy ezeket a tollakat is el tudjuk látni bármilyen egyedi felirattal, hogy még nagyobb legyen majd a wáo élmény mikor kinyitják a  díszdobozt. 

exkluzív toll

Különleges párásító

Egész évben fontos gondoskodni szeretteinkről és ezt anyák napján se felejtsük el. Ajándékozz valami olyat ami nem csak egy tárgy, hanem egy élmény. A párásítók rendkívül hasznosak a hétköznapok során, a megfelelő illóolaj használatával segítenek csökkenteni a stresszt, a nyugtalanságot, ellazítanak és megnyugtatnak. Egy ilyen ajándékkal tudjuk csak igazán kifejezni a szeretetünket és a törődésünket. 

párásító

Reméljük tudtunk egy kicsit segíteni az ötletelésben és ha felkeltette bármelyik termék az érdeklődésed, akkor irány a webshop és rendeld meg még ma, hogy időben odaérjen!