Hamarosan itt a ballagási szezON!

Itt a tavasz és lassan az első hónapja el is illan és indul a minden évben sok izgalmat jelentő ballagási szezon. Szerencsére minden korlátozást feloldottak, így azok sem szabhatnak gátat ezeknek a csodás eseményeknek. Már csak egy kérdés van hátra, mit kapjanak ajándékba a ballagók és tanáraik ezeken a jeles napokon? Ebben szeretnénk most egy kicsit segíteni nektek. Elhoztunk pár ötletet, hogy kinek mit érdemes adni erre az alkalomra ajándékba. 

Osztályfőnököknek 

Az osztályfőnökök azok az emberek akik éveken át fogják diákjaik kezét és átsegítik őket az iskolás éveken. Mindig jó emlékkel gondolunk vissza rájuk a felnőtt éveink alatt is. Éppen ezért megérdemelnek egy emlékezetes kis apróságot, hogy ne feledjék el az adott évfolyamot. Mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb választások az elegáns toll szettek lehetnek. Bónusz, hogy ezeket a tollakat egyedileg feliratozni is lehet, így még szívhez szólóbb tudd lenni az ajándék. 

Női osztályfőnöknek

A hölgy osztályfőnökök számára is tartogatunk egy csodás tollat. Ez az elegáns rózsaszín toll bárki számára a legjobb kiegészítő lehet. Kérjétek egyedi felirattal, idézettel, hogy biztosan személyes ajándék lehessen. A golyóstollat a hozzá tartozó díszdobozban szállítjuk. 

női osztályfőnök toll

Férfi osztályfőnöknek 

Ez a különleges szett amely három részből áll, ideális lehet a férfi tanárok számára. Biztosan örülni fognak neki és hasznát tudják venni a későbbiekben. A szett tartalma egy elegáns fém toll, egy 8 GB-os fém pendrive és egy kifinomult névjegykártya tartó. 

férfi osztályfőnök szett

Tanároknak

Az iskolás évek alatt sok tanár tanít egy-egy osztályt, akiknek mind hálásak lehetünk, hogy ígyekezték a diákokat a jó útra terelni és a megfelelő tudást átadni számukra. Érdemes lehet nekik is egy kis apróbb különlegességet átadni, hogy emlékezzenek a közös évekre az osztállyal. 

Fa pendrive-ok díszdobozban

Ez egy igazán különleges és nem hagyományos ajándék. Biztosak lehetünk benne, hogy a tanárok jobban örülnek neki, mint egy elhervadó virágnak vagy egy századik vázának. Ezek a tárgyak maradandó emlékek, amelyek nem csak szépek, de hasznosak is. A tanárok neveivel kérve pedig egydi is lesz. 

fa pendrive díszdobozban

2in1 toll pendrive

Ezek a tollak nem csak szépek, de különlegesek is. A végükben található kis stickek pendrive-ok. Így nem csak egy tollat kapnak a tanárok, hanem egy tökéletes adathordozót is. Egyedi felirattal, idézettel, vagy a tanárok nevével ellátva a legjobb ballagási ajándékok egyik. 

micra

Ballagó diákoknak

A diákok azok akikről végső soron szól ez az esemény. Az ő sikerüket ünnepeljük és azt, hogy egy új, felnőttebb élet felé nyitnak a ballagással. Ilyenkor rendszerint a családtagok, a rokonok, sőt néha a tanárok is megajándékozzák őket apróbb, nagyobb, figyelmes ajándékokkal.

 Okos eszköz

A fiatal generáció már teljesen az okos eszközök világában él, így számukra a legtökéletesebb ajándék, ha egy ilyen eszközt adunk nekik.  Top kedvenc okos eszközünk ez a végtelenül praktikus tech iratmappa. Számtalan hasznos funkciója van. Egyszerre power bank, tartalmaz egy pendrive-ot is és ezen kívül tud vezeték nélküli töltést is. Nem utolsó sorban pedig egy elegáns iratmappa. 

tech iratmappa

Exkluzív kristály pendrive

Ezek a pendrive-ok semmiképpen sem hagyományosak. Megjelenésükkel eleganciát sugározank. A pendrive kristály részére kérhető bármilyen fénykép vagy felirat. Ezen kívül egy elegáns díszdoboz is jár hozzá, amellyel együtt teljes lesz az összkép és egy komplett ajándék lesz belőle. 

kristály pendrive

Reméljük tudtunk segíteni nektek ezzel a pár nagyszerű ötlettel. Rendeljétek meg a ballagásra szánt ajándékokat minél előbb, hogy időben meglegyenek, még a nagy nap előtt.