Fa pendrive körkép - egyedi fa pendriveok

Ismerd meg te is az egyik legkedveltebb pendrive kategória szereplőit, az egyedi fa pendrive-okat!

A fából készült termékek mindig népszerűek, mert egy kicsit közelebb visz  minket a természethez, és otthon érzéséhez, valamint eleganciát is kölcsönöz.

Az egyedi fa pendrive egy modern adathordozó, klasszikus, elegáns formába öntve, ami remek ajándék , szülinapra, névnapra, ballagásra, de akár ballagásra vagy esküvői fotók átadására is!

Három különböző fa pendrive -ot találhattok webáruházunkban:

 

Vir sötét fa pendrive

Téglatest alakú fa díszdobozban, egy szintén téglatest formájú fa pendrive található, amelyre mágneses fa kupak illeszkedik. A díszdobozt egy fiókszerűen kihúzható fedél zárja le, amit rejtett mágnesek  tartanak a helyén.

egyedi fa pendrive
 
 

Divine Round sötét fa pendrive

Kerekített, íves vonalak jellemzik a második egyedi fa pendrive-ot, ha jobban megnézzük, valóban minden sarok lekerekített! A fa díszdoboz ebben az esetben másként működik, egy csapóajtót nyithatunk fel, ami alatt a pendrive, egy pontosan hozzá illeszkedő mélyedésben fekszik.

 
egyedi fa pendrive
 

Kristály fa pendrive

A sorban utoljára hagytuk a legérdekesebb fa pendrive-ot, mondhatjuk , hogy egy hibrid megoldás, ugyanis egy üvegkristály foglalja magába a memória modult, és erre kerül rá egy passzoló fa kupak, mindezt pedig a Vir sötét fa pendrive-hoz hasonló fa doboz védi. További extra, hogy a számítógépbe dugva világítani kezd az üvegkristály.

egyedi fa pendrive
 

Mindhárom típusú fa pendrive-ra egyedi logózást tudunk készíteni, az elképzelésed szerint, amelyet tervezőnk segítségével meg is valósíthatsz!

Kattints a képekre, a termék adatlaphoz, ahol a tervezőt is megtalálod!