ESKÜVŐI KÖSZÖNETAJÁNDÉK - AVAGY MIVEL LEPJÜK MEG A VENDÉGEKET LAKODALMUNKON?

 

 

Napjainkban divat és apró figyelmesség, hogy az ifjú pár a távozni készülő násznépnek egy apró köszönet ajándékkal kedveskedik.

Mit is köszön meg ezzel a gesztussal tulajdonképpen az újdonsült ara és párja? Ezzel a gesztussal köszönik meg a vendégeknek, hogy részt vettek életük egyik legszebb napján, és kis emlékeztetőt adnak a meghívottaknak, hogy később is mindig felidézzék a jeles napon történteket.

 

 

Kedves szokás ez, és pont emiatt is fontos, hogy körültekintően válaszd ki a megfelelő köszönetajándékot!

 

Hadd adjunk egy praktikus és ötletes tippet!

 

Ne ess bele abba a hibába, amibe a legtöbb ifjú pár!

A párok ugyanis sokszor esküvői köszönetajándékok gyanánt olyan kis  tárgyakat választanak, amelyek haszontalanul porosodnak majd a vendég polcán. Csuprok, gyertyák, poharak ott fognak állni a polcon és csak takarításkor nyúlnak majd hozzá. Egyedi mézek, bonbonok, csokik – kedves meglepetés, de mulandó...

A házasságotok legyen hosszú, boldog és tartalommal teli! - Válassz ennek fényében köszönetajándékot!

Legyen az esükvői köszönőajándék egy 100%-ig egyedi és egyben maradandó kis praktikus apróság!  Ami nem csak porfogóként használható, hanem, ha akár évek múltával gondolunk is vissza erre a kedves napra,  konkrét emlékeket idéz fel.

Mi lehet az az esküvői köszönőajándék amelyik egyedi és praktikus, maradandó és még költséghatékony is?

Kreatívan és ötletesen!

Válassz a fotótokkal megnyomtatott egyedi kártya formájú pendrive-ot vagy fa pendrive-ot!

Hadd soroljam fel az egyedi pendrive, mint köszönőajándék 3 előnyét:

  1. Saját fotótokat nyomtatjuk a pendrive külső burkolatára!
  2. Feltöltheted rá a korábbi jegyesfotózáson készült felvételeket, vagy akár az esküvői képeket is!
  3. Vendégeid később lementik a rátöltött fotókat, majd a pendrive-ot saját célra fogják használni (és használat közben mindig látják majd fotótokat)

+1 PendriveGuru előny: Kérd egyedi díszdobozban, mely kiemel és megkülönböztet!

Mivel a nagy napra készültök és köszönetajándékokon gondolkodtok, mérlegeljétek, mivel adtok többet vendégeiteknek: Egy kis selyemtasakba csomagolt édességgel vagy egy praktikus egyedi pendrive-val? Árban ugyanott vagyunk:)

Egy kártya pendrive-ot, vagy egy elegáns fa pendrive-ot kívülről egyedileg nyomtatjuk - akár a nagy napra szánt arculattal akár fotókkal. Így a lehető leghatásosabb és legemlékezetesebb kis köszönő ajándék lehet a násznépnek, amire ráadásul a jegyesfotózáson vagy az esküvőn készült képeket-videókat emlékül fel is tölthettek.

 

Sok év múlva is ez az egyedi és kreatív kis köszönőajándék a nagy nap felejthetetlen emlékeit és legjobb  pillanatait eleveníti majd fel. Visszaidézik majd a sok-sok őszinte és boldog arcokra kiült mosolyt, jó érzést, pompás hangulatot  - így garantált WOW reakciót könyvelhettek majd el kedveseddel, minden embertől aki ott volt a nagy napotokon! 

Rendeld meg itt! ->>>>

Itt rendelj kártya pendrive-ot!

Itt rendelj sötét fa pendrive-ot!