Eskövő szezon-Ezeket vidd ajándékba!

Beköszöntött a nyár és már javában zajlik az esküvő szezon. Mindenki izgatottan készül a nagy eseményekre. De ilyenkor sokszor fejtörőt tud okozni, hogy milyen aprósággal kedveskedjünk az ifjú párnak. Az AjándékGuru csapata elhozta a legjobb ajándék tippeket az esküvői szezonra! 

Elegáns kártya pendrive

kártya pendrive mindig jó ajándék mert nem csak praktikusak, de bármilyen fotóval, felirattal kérhetők. Ezek az ajándékok akkor is megmaradnak majd kedves emléknek amikor a többi ajándék már értékét veszti. Egy közös kép, egy idézet vagy elegáns motívum és tökéletes esküvői ajándék lehet egy kártya pendrive is. 

Kártya pendrive

Letisztult toll szettek

A mennyasszonynak

A mennyasszonyok számára tartogatunk egy csodás tollat. Ez az elegáns rózsaszín toll bármilyen hölgy számára a legjobb kiegészítő lehet. Kérjétek egyedi felirattal, idézettel, hogy biztosan személyes ajándék lehessen a nagy napon is. A golyóstollat a hozzá tartozó elegáns díszdobozban szállítjuk

mennyasszonytoll

A vőlegénynek

A vőlegények számára is tudunk tökéletes ajándékot. A különleges és letisztult toll hozzá illő díszdobozban érkezik és így egyből egy tökéletes ajándék lesz belőle. De ,ami igazán kiemeli ezt a tollat, hogy ez a termék is egyedileg feliratozható. Tökéletes és maradandó ajándék. 

 vőlegény toll

Fa pendrive díszdobozban

A nagy nap emlékei egy gyönyörű fa pendrive-on átadva, ennél elegánsabb megoldást nem is lehet találni. Ízléses és egyszerű apróság, aminek szinte bárki örülne. Mindig jó szívvel veszi majd elő az ifjú pár ezt a kis ajándékot és nézik meg rajta az összegyűjtött közös emlékeket. Egy kedves emlékeztető, amely hosszú évekig velük marad

kristály pendrive

Vászonkép 

A legszebb ajándék mindig a közös emlékek megörökítése. Egy-egy képnek nagy jelentősége is lehet az emberek számára ezért nem mindegy, hogyan adjuk azt át. Éppen ezért az egyik legszebb ajándék az egyedi vászonkép.  Kérhettek rá fotómontázst, vagy akár több vászonképből álló szettet is. De ezen felül választhattok többféle egyedi motívumos képet is. Feltehetők a képek a falra, és így egy kedves emlék is mindig szem előtt tud lenni. 

vászonkép

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor irány a webshop!