Egyedi termékek-Vissza a suliba

Már csupán alig pár hét és bizony újra becsengetnek az iskolákba. A diákok és a szülők is lázas készülődésben vannak már a nagy napra. Az AjándékGuru csapata is nagyon várja már az iskolakezdést és ennek apropóján el is hoztuk nektek a legmenőbb és legegyedibb sulikezdő eszközöket középiskolások és egyetemisták számára. 

Micra toll pendrive

Egy különleges és elegáns 2 in 1-ben toll pendrive. A toll végébe elrejtett pendrive-nak mindig kéznél tud lenni, ha szükség van rá. Tervezzétek meg egyedi felirattal és legyetek egyediek vele a suliban is. Kétféle színben elérhető és többféle kapacitással is rendelhető. 

micra toll

CARTOPAD jegyzetfüzet tollal

Minden amire a tanórán szükség lehet. Egy praktikus jegyzetfüzet és egy hozzá passzoló toll környezettudatos, újrahasznosított anyagból. Tervezzétek meg ezt is egyedi felirattal vagy képpel és tűnjetek ki vele a tömegből. Biztosak lehettek benne, hogy egyedi lesz és nem jön majd szembe másnál a suli folyosón. 

jegyzetfüzet és toll

Bambusz tollkészlet - toll + rotring

Környezetbarát és praktikus szett, amelyben két hasznos írószer is található. A szett tartalma egy kék tollbetétes toll, valamint egy rotring. Legyen mindig kéznél a megfelelő íróeszköz az iskolapadban is. A legjobb ebben a szettben, hogy mind a két írószert egyedileg feliratozzuk nektek.  

bambusz szett

2 az 1-ben érintőtoll

Szintén egy különleges 2in1 toll, amelyet nem csak a füzetben való írásra lehet használni, hanem a telefon képernyőjén is. Egy ilyen praktikus kis eszköznek bárki örül, pláne, ha a saját neve van rányomtatva. 

érintős toll

Bayonne toll szett

Egy igazán exkluzív és minőségi toll szett különleges rózsafa testtel. A szett tartalma egy fém golyóstoll és rotring. A szetthez tartozik egy gyönyörű díszdoboz is. Garntáltan a legszebb írószer lesz bármelyik egyetemista vagy középiskolás számára. 

elegáns tollszett

Maxi Power bank

Egy hosszú nap végén ne jelentsen gondot többet a lemerült telefon. Ezzel a 8000 mAh-s power bankkal biztosan mindig készen áll majd mobilotok a használatra. Ráadásul egyedileg elkészítjük neked bármilyen képpel vagy felirattal. Tervezzétek meg webshopunkban és élvezd az egyedi power bankot.

  power bank

Ha bármely termékünk felkeltette az érdeklődéseteket, akkor irány a webshopunk, ahol még több szuper ajándék ötletet találhattok.