Bluetooth hangszóró őrület! Te már próbáltad?

Mára elmondható, hogy a legtöbben valamilyen formában találkoztak hordozható Bluetooth hangszóróval, ha nem máshol, a fiatalok kezében esténként vagy éjszakánként az utcákon. Így valószínű, hogy te is láttál már egyet. Sőt, lehet, hogy már ki is próbáltad milyen. Ha játszottál már a gondolattal, hogy igazából szükséged van-e egyre, akkor ez a cikkünk neked szól!

 

MI AZ A BLUETOOTH HANGSZÓRÓ?

A vezeték nélküli hangszórók rádióhullám alapú technológia segítségével valósítják meg az adatátvitelt. Erre több modell is létezik, a legelterjedtebb megoldás  a Bluetooth.

Tehát, a Bluetooth hangszóró gyakorlatilag, ahogy más vezeték nélküli hangszórók, kábelek nélkül képes audió jelet fogadni más eszközöktől.

  

MIKOR ÉRDEMES VENNED EGYET, AVAGY MIRE TUDOD HASZNÁLNI?

Természetesen akkor, ha szeretnéd jó minőségben és megfelelő hangerő mellett kihangosítani a zenéidet akkor is, ha nem vagy otthon. Használhatod akár autóban, a strandon, a nyaralóban, de egyszerűen akkor is, amikor kiülsz valahova a barátokkal este.

A legtöbb Bluetooth hangszóró rendelkezik beépített akkumulátorral, aminek köszönhetően több órán keresztül tudja megszólaltatni kedvenc zenéidet a telefonodról, vagy bármely más kompatibilis kütyüdről.
bluetooth hangszóró


Tudtad?

Ammenyiben nálunk vásárolsz bluetooth hangszórót, az ár tartalmazza az egyedi nyomtatást, vagyis kérhetsz bármilyen mintát, logót a bluetooth hangszóródra!

Kattints ide a tervezéshez: MEGTERVEZEM!