Az egyedi ajándéktárgyak hatalma

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az egyedi tárgyak, legyen szó ajándékról, lakberendezésről, öltözködésről vagy szinte bármiről. Az egyedi termékeknél már csak az a jobb, ha te magad tervezed meg ezeket és teszed ezzel még személyesebbé. Az elmúlt években nagy teret hódítottak maguknak az olyan oldalak, ahol te magad tervezheted meg a kiválasztott termék kinézetét. De vajon mi rejlik ezeknek az oldalaknak a sikerében és miért ennyire népszerűek a saját tervezésű ajándékok? Ebben a blogban erre keressük a választ. 

Nem jön veled szembe! 

Sokszor vannak ilyen wáo pillanatok az ember életében, amikor megvesz valamit és úgy érzi igen, megtalálta a legjobb dolgot, amit ajándékba adhat, vagy amit megvehet magának. De eljön az a pillanat is, amikor sétál az utcán és egy másik embernél meglátja ugyanazt a dolgot és akkor már elmúlik a fentebb említett újdonság varázsa. Talán ez az egyik olyan fő ok, amiért az emberek keresik az egyedi dolgokat, amikről tudják, hogy nem jön kétszer szembe velük az utcán. Ha valamit az ember maga tervez meg, maga gondol ki és a saját ízlésére szabja, akkor az a termék biztosan olyan lesz, ami másnak nincs

kulcstartó pendrive

                                     Egyedi feliratos pendrive és kulcstartó

Minden alkalomra tökéletes

Az egyedi ajándékoknak és tárgyaknak az a legjobb tulajdonsága, hogy teljesen mindegy mikorra szeretnénk őket adni, mert minden alkalomra megállják a helyüket. Ez pontosan azért van, mert személyre szabottak, és így minden alkalomhoz lehet igazítani az adott tárgyak mintáját, kinézetét. A legtöbb oldalon, ahogy nálunk is, külön kategóriában vannak szedve az események, hogy még könnyebben megtalálja a felhasználó az alkalomra illő ajándék designát. 

Egyedi hűtőmágnes

Személyesebb

Szeretünk adni szeretteinknek, és szeretjük meglepni őket és örülünk, ha az illető úgy érzi tényleg gondoltunk rá az ajándék kiválasztásánál. Mindig jobb egy személyre szabott ajándéktárgyat kapni, is és adni is. Ha jól ismerjük az illetőt könnyű a dolgunk, kiválasztunk egy rá jellemző dolgot, egy közös képet vagy a kedvenc tevékenységét, és máris szinte bármilyen tárgyra rányomják nekünk ezeket. Így szinte garantált a siker, hiszen az ajándékozottunk biztosan olyat fog kapni, ami csak neki készült.

Kristály kép                                                  Saját fotós kristálykép 

Nem közhelyes

Senki sem szereti megkapni a 100. ugyan olyan bögrét, pólót vagy épp zoknit. Ezek mind olyan tárgyak, amiket nem szívesen kap az ember, főleg ha átlagosak. Ha valamit viszont az ember maga tervez meg akkor az, többé nem lesz közhelyes ajándék, hanem egyedi lesz. Ezzel a módszerrel minden unalmas, hétköznapi tárgyat fel lehet dobni.  

Ez a négy egyszerű ok is bizonyítja, hogy az egyedi ajándékoknak hatalma van. Nem jönnek szembe velünk az utcán, személyre szabhatók, nincs két egyforma. A legfontosabb, hogy minden alkalomra tökéletesek. Az egyedi ajándékokkal nem kell többet aggódnunk, hogy ki mit kapjon szerettünk, amikor eljön az ideje. Ha pedig mégis ötlet hiány lépne fel, egy előző blogunkban találtok egy kis segítséget az ajándék kiválasztásában. 

A legjobb ajándékokért pedig nézzetek szét nálunk