AJÁNDÉKOZZ OKOSAN!

Sokak fejében az ajándék a meglepetés szinonimája. Tehát, az egyedi meglepetésnek mindenki örül. Ezzel szemben, mindenkinek van valami igazán fura esete, meglepetésnek szánt ajándékokról. Persze az ilyen helyzetek könnyen elkerülhetőek lennének, ha egész egyszerűen megkérdeznénk barátainkat, ismerőseinket arról, hogy minek is örülnének.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Mégis igen kevesen szánjuk rá magukat egy ilyen lépésre, mert úgy gondoljuk a másik kevésbé örülne az egyedi ajándéknak. Ráadásul még magunkat is rossz színben tüntetnénk fel, mert nem tettünk elég energiát az egyedi ajándék kitalálásába

Az ár kontra praktikum dilemmája gyakran előkerül ilyenkor nyár táján és nagy nyomással nehezedik ránk legyen szó esküvőről, szülinapról, ballagásról, névnapról. Vajon minek örül jobban a másik egy drágább tollnak vagy egy olyannak, ami ugyan olcsóbb, de praktikusabb ,egyedibb és hasznosabb? Mi okoz nagyobb örömet ajándékutalvány egy menő egyedileg logózott toll amit amúgyis midnenki használ, vagy egy olyan nagyszerű és személyes egyedi képpel (netán egy közös emlékkel) megnyomtatott pendrive , esetleg egy vászonkép amit kirakhat a falra?

Jó kérdés , de Mi segítünk!

Egy nemrégiben publikált vizsgálatban, pont az ehhez hasonló kérdésekre kerestek választ a kutatók. Egész pontosan azt vizsgálták, hogy az ajándékozás után, milyen érzelmi hatást vált ki a megajándékozottban a fentebb említett esetekben. Az elvégzett kísérletek eredményei azt mutatták, hogy az emberek mélyebb érzelmeket éreztek a másik iránt, ha valami hasznosabb,egyedi ajándékot kaptak, míg a drágább – de kevésbé hasznos ajándékok esetében - kedvetlenebbé váltak.

Ha Te is hasonlóan tökéletes meglepetést keresel barátodnak, barátnődnek, esküvőre, születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak hétköznapi kedvességnek,nézz körbe honlapunkon ugyanis mi az egyedi ajándékok de főként az OKOS AJÁNDÉKOK szakértői vagyunk .

Palettáink között a lehető lektökéletesebb egyedileg gravirozott-logózott-emblémázott ajándéktárgyak találhatóak , ami csak és kizárólag SZEMÉLYES, és ami a lényeg hogy HASZNOS tud lenni szeretteid, barátaid, családtagjaid számára.

Rohamosan fejlődő világunkban cégünk (lassan már elengedhetetlen) kiegészítőkkel tudja segíteni a hétköznapokat.

                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

Okos eszközeink az egyik legjobb és leghasznosabb kiegészítői a mindennapoknak legyen szó okos tollak, okos mappák, bluetooth hangszórók , pendriveokról.

Egyedi üzenettel megszemélyesíthető, ízlés szerint választható, részletesen beállítható színekkel, többféle kompozíciós lehetőséggel, saját kezűleg megtervezhető egyedi ajándékok várnak Téged nálunk, amit akár másnap a kezedben foghatsz egyedileg feliratozva. 

                    

Rendelj tőlünk egyedileg feliratozott ajándékot és nincs más dolgod csak várni az érzelmekkel teli reakciókat és fürdeni a meglepetést okozott pillanatokba! :)