Legjobb ajándék ötletek Valentin-napra

Ismét elérkezett az év azon időszaka, amikor bizony vészesen közeledik a Valentin-nap. Ilyenkor szinte minden szerelmes elkezd azon gondolkodni, hogy mit is adhatna kedvesének, ami emlékezetes marad és igazán szívhez szóló. Most az AjándékGuru csapata ebben szeretne segíteni. Elhoztunk nektek pár olyan ötletet, ami tuti befutó lehet, ha Valentin napról van szó. 

Telefontok  

A telefontokok olyan tárgyak, amelyek tényleg mindig velünk vannak. Már csak a megfelelő minta kell rá és szinte biztos, hogy kedvesetek örülni fog neki. Választhattok rá közös képet vagy egy szívhez szóló üzenetet, amely minden nap rátok emlékezteti. Ennél már csak az lehet jobb, ha párban rendelitek az egyedi tokokat és valami aranyos páros mintát kértek rá, amely még jobban összeköt benneteket, hiszen így már mind a kettőtöknek kezében lesz valami, ami egymásra emlékeztet titeket. 

Páros telefontok

Vászonkép

Nincs is jobb ajándék egy közös képnél, amely egy közös emléket örökít meg. Egy-egy képnek nagy jelentősége is lehet az emberek számára ezért nem mindegy, hogyan tálaljuk azt. Éppen ezért az egyik legjobb megoldás az egyedi vászonkép. Bármilyen képet kérhettek rá, különböző méretekben. Kérhettek rá fotómontázst, vagy akár több vászonképből álló szettet is. De ezen felül választhattok többféle egyedi motívumos képet is. Így tehát a vászonképek variáció végtelenek lehetnek. Feltehető a falra, és így egy számotokra kedves emlék is mindig szem előtt tud lenni. 

Vászonkép

Szerelemlakat

Ezeknek a lakatoknak nagy kultusza van, nem csak manapság, de régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A mi csapatunk egy igazán egyedi lakatot ajánl a szerelmesek napjára. Kérhetitek egyedi felirattal vagy közös képpel is akár a lakatot, így még egyedibb lehet és kitűnhet a többi lakat közül. Helyezzétek el párotokkal együtt egy számotokra kedves helyen, hogy még teljesebb legyen az élmény. 

lakat

Monogrammos pendrive

Már fentebb említettük, hogy a közös képeknek mindig jó ajándékok. Éppen ezért készíthettek kedveseteknek egy képválogatást a közös emlékeitekből és átadhatjátok neki egy páros monogrammos fa pendrive-on. Ízléses és egyszerű apróság, aminek szinte bárki örülne. Mindig jó szívvel veszi majd elő a párotok ezt a kis ajándékot és nézi meg rajta az összegyűjtött közös emlékeket. 

monogramos pendrive

Egyedi feliratos vizespalack

Önmagában egy vizespalack unalmasan hangzik, de ha egyedi felirattal kérjük, akkor máris megállja a helyét még Valentin-napi ajándékként is. Ha szerettek spórolni, kirándulni akkor tökéletes ajándék lehet. Kérhetitek  egy kedves üzenettel vagy bármilyen felirattal, amivel máris egyedivé tehetitek. Kérhettek belőle két darabot és máris lehet páros kulacsotok szerelmetekkel.  

vizespalack

Páros toll-pendrive

Végül pedig egy hétköznapi és mégis praktikus ajándékötletet hoztunk el nektek. Egy olyan páros toll szettet, ami nem csak simán toll, hanem pendrive is. Kérhetitek páros motívummal ellátva és így az unalmas hétköznapokon is ott lehettek egymásnak egy ilyen egyszerű tárgyal. 

páros toll pendrive

Reméljük ez a pár ajándékötlet segíteni fog nektek, hogy megtaláljátok a tökéletes Bálint-napi meglepetést párotok számára. Ha pedig további ötleteket kerestek, nézzetek szét weboldalunkon.  

Minden megrendelést 3 napon belül szállítunk!