A világ top 10 legfurcsább ajándék ötlete

Mindenki kapott már élete során olyan ajándékokat amiknek bizony nem örült. Az ember sok furcsa ajándékkal találkozik élete során, amikor olykor meglepőek vagy épp vicceseké. Az AjándékGuru csapata most összegyűjtötte nekted a világ top 10 legfurcsább ajándékát, amin biztosan jót mosolyogsz majd, ha egy nap ilyet kapsz ajándékba. 

10.A jég fogó kesztyű

Ez egy olyan csipesz amelynek a végén kis kesztyűk találhatóak, amelyek megvédik a csipesz végét, nehogy az megfázzon. Van ennek bármi értelme? Minden bizonnyal nem. De mindenképpen szórakoztató látvány és egyúttal “hasznos” ajándék is lehet.

Jégfogó kesztyű

9.Kenyér párna

Gondolkodtál már azon milyen lehet egy vekni kenyéren aludni? Még nem? Hát mi sem. De ennek ellenére itt egy újabb “szuper” ajándék lehetőség, egy kenyér párna formájában. Ránézésre biztos kényelmes lehet, te kipróbálnád?

Kenyér párna

8.Naptár kínos képekből

A naptár egy olyan ajándék ami mindig hasznos lehet, hiszen egy naptárnak egész évben hasznát tudjuk venni. Jól esik, ha egy személyre szabott fényképes naptárt kapunk ajándékba. Na de mit szólnál egy olyan naptárhoz ami tele lenne kínos családi fotókkal? Bizony a kínos családi képes naptár létezik, mindenki legnagyobb örömére. 

Kínos naptár

7.Különleges uzsonnás doboz

Egy igazi különleges és egyedi uzsonnás doboznak mindenki örül nem? De mi van akkor ha az az uzsonnás doboz kicsit eltér a megszokottól? Hoztunk nekted egy igazán egyedi és vicces ételtároló dobozt. Íme a dinoszaurusz uzsonnás doboz. Vigyázzatok vele, igazi húsevő!

Uzsonnás táska

6.Csirke táska

Nagyon sok embernek van olyan barátja aki él-hal az állatokért. Neki a legjobb ajándék egy állatos tárgy lehet. Mit szólnátok mondjuk egy igazán egyedi csirke táskához? Az biztos, hogy ez nem egy hétköznapi ajándék, de az, hogy az ajándékozott örül-e neki, az már kérdéses.

Csirke táska

5. Bábjáték kicsit másképp

Ki ne szerette volna gyerekkorában a bábszínházakat, ugye? De sajnos eljön a felnőtt kor, amikor már nincs ideje a felnőtteknek bábszínházba járni. Ha neked is van olyan ismerősőd aki imádta gyerekkorában ezeket, akkor neki tökéletes ajándék lesz ez a szett. A szett egy teljes kutya test, minden ujjára jut egy az ajándékozottnak. 

Bábjáték

4.Baktérium plüssök

Gyerekkorunk kedvenc játékai a plüss figurák. Mindenkinek volt otthon belőle legalább pár darab, így ezek kézenfekvő ajándékok lehetnek gyerekeknek. De egy amerikai játékgyártó cég dobott egy kis csavart a hagyományos plüss készítésébe. Te is unod már a hagyományos kisállat plüssöket, akkor íme, itt vannak a baktérium plüssök! Hát nem aranyosak?

Baktérium plüssök

3.Corgie táska

Az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek a Corgie fajtájú kutyusok, nem véletlen, hogy még az angol Erzsébet királynénak is ilyen kutyusai vannak. A fajta a népszerűségéből adódóan már minden féle terméken megjelent, pólókon, bögréken és más ajándék tárgyakon. A fajta imádnivalóságát az adja, ahogyan a hátsófelüket riszálják. Nem véletlen tehát, hogy megszületett a Corgie popsi táska, amivel a rajongók hódolhatnak a kisállat szeretetének. Nektek is bejön?

Corgie táska

2.Mozart láma zuhanyfüggöny 

Zenerajongó az ismerősöd, vagy éppen mindene Mozart? Akkor ne keress neki tovább ajándékot! Bemutatjuk nektek az igazán frappáns és egyedi Lamadeus Mozart függönyt. Furcsa? Vicces? Nem tudjuk eldönteni. 

Láma függöny

1.Glitteres hotdog 

A furcsa ajándékok top 10-es versenyét egy igazán különleges és giccses darab nyerte. Íme a glitteres hotdog karácsonyfa dísz. Úgy gondoljuk ez a kép többet mond minden szónál. 

Glitteres hotdog

Reméljük ti is annyira jól szórakoztatok ezeken az ajándékokon, mint mi amikor rájuk bukkantunk. Ha azonban mégsem szeretnétek ilyen bizar ajándékokkal meglepni a rokonokat és barétokat, akkor nézzetek szét nálunk, hogy megtaláljátok a legtökéletesebb ajándék ötleteket!