A legjobb pendrive-ok ballagásra

Az érettségi ballagások végeztével jönnek az általános iskolai ballagások. Bizonyára mindenki elgondolkozik ilyenkor azon, hogy mivel lehetne meghálálni a tanárok sok éves munkáját, a diákok kiváló eredményeit. Az AjándékGuru csapat elhozta a tökéletes megoldást a ballagási ajándékokra. Íme a mi ajánlataink: 

Mywon toll

Egy igazi jolly joker 3in1-ben toll. Ideális választás tanárok és diákok számára is egyaránt. Ez a toll azért különleges, mert nem csupán egy toll, a végében található chipnek köszönhetően pendrive is. Ezen kívül a másik végén található egy érintőképernyős tollvég, így a a különböző okos eszközökhöz is használható. Ez egy igazi modern és letisztult ajándék lehet bárki számára.  Legyen egyedi neves, idézet vagy csak egységes mondat, mindenképpen telitalálat lesz, főleg egy hozzáillő díszdobozzal együtt. 

Mywon tollak

Vir fa pendrive 

Különleges és letisztult? Igen ez a Vir fa pendrive-unk. Szögletes kialakítású a hozzá tartozó díszdobozzal együtt. Elegáns kinézetének köszönhetően az egyik top termékünk és egész évben nagy népszerűségnek örvend. Külön felirat kerülhet a díszdobozra és a pendrive-ra is. A pendrive-ra kerülhet a tanárok/ diákok neve, hogy még inkább személyes legyen az ajándék. 

Vir pendrive

Divine round fa pendrive 

A Divine round pendrive-unk a Vir ellentéte, ugyanis kifinomult, lekerekített kialakítású. A megjelenése elegáns és biztosan mindenki szeme megakad majd rajta. A Vir után ez a második legnépszerűbb termékünk, amit nem is csodálunk. Szintén bármilyen felirattal, képpel kérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott alkalomhoz.  

Divine round pendrive

Alabama fém pendrive 

Ezek a kis apró fém csodák az alabama pendrive-ok mutatnak a legjobban a hozzájuk illő fém díszdobozban. Bármilyen felirat és szín jól mutat rajtuk. Ezen kívül praktikus kialakításuk és méretük van, így könnyen elférnek bárki zsebében vagy pénztárcájában. 

alabama

Kristály pendrive

A kristály pendrive talán a legkülönlegesebb és legszebb pendrive-unk.  Külön feliratozható a díszdoboz, a pendrive fa kupakja és a kristály része is. Ezen kívül még különlegessége a pendrive-nak, hogy amikor bedugjuk a számítógépbe, akkor a kristály része világítani kezd. Ki ne örülne egy ilyen gyönyörű ajándéknak? Örök emlék tud maradni.

Kristály pendrive

Kártya pendrive

Praktikus és könnyedén elfér a pénztárcában is? Igen, ez a kártya pendrive. Egyedi bankkártya kialakítása miatt szint mindenhol könnyedén elfér és így mindig a kezünk ügyében lehet. Mind a két oldala 100%-ban nyomtatható, akár fotó minőségben is. Éppen emiatt kedvelik nagyon az emberek, hiszen bármilyen emlékük megjelenhet ezeken az ajándék tárgyakon. 

kártya pendrive

+Bónusz 

A bónusz ajánlatunk ballagásra egy igazán különleges szett. Ez abban emelkedik ki a fentebb említett ajándékok közül, hogy ez egyáltalán nem pendrive. Az Alucolor toll szett egy tollat és egy rotringot tartalmaz egy hozzájuk passzoló díszdobozban. Kiváló ajándék lehet tanárok és diákok számára is egyaránt. Mind a két írószer külön-külön is feliratozható. 

alucolor toll szett

Reméljük tudtunk segíteni nektek ezzel a pár nagyszerű ötlettel. Rendeljétek meg a ballagásra szánt ajándékokat minél előbb, hogy időben meglegyenek, még a nagy nap előtt.